Items where Author is "Al-Bakry, M. Hafidh Nashiruddin"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Other
Number of items: 3.

Article

Al-Bakry, M. Hafidh Nashiruddin (2022) Penerapan Metode Food Plating Untuk Meningkatkan Motivasi Siswa Dalam Menyajikan Masakan Indonesia. Pringgitan, 3 (1). pp. 46-52. ISSN 2722-2381

Other

Al-Bakry, M. Hafidh Nashiruddin (2023) BUKTI PENGAJARAN SEMESTER GENAP 2022/2023. Sekolah Tinggi Pariwisata Ambarrukmo Yogyakarta.

Al-Bakry, M. Hafidh Nashiruddin (2022) Peer Review Artikel Berjudul Penerapan Metode Food Plating Untuk Meningkatkan Motivasi Siswa Dalam Menyajikan Masakan Indonesia. UNSPECIFIED.

This list was generated on Sun Sep 24 07:36:34 2023 WIB.